Dnevni horoskop

564

OVAN

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije riječ ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

BIK

Dobijate vijest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

BLIZANCI

Razmišljate o poslu umjesto da trenutnu pozitivnu energiju podjelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.

RAK

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta provjerite svaki račun ili prebrojavanje.

LAV

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete, daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

DJEVICA

Ne pokušavajte da sprovedete svoje zamisli u djelo, izabrali ste pogrešan dan. Umjesto toga, pročitajte omiljenu knjigu i posetite bioskop ili pozorište. Čuvajte se infekcija i na svaki drugi način ovaj dan provedite izolovani od ljudi.

VAGA

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gdje da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

ŠKORPIJA

Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namjere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete.

STRELAC

Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici trebalo da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmjerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutješno usamljena.

JARAC

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne spriječava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

VODOLIJA

Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smjeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti.

RIBE

Osjećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumjevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas ne filozofirajte, previše ozbiljne teme mogu preći u otvoren sukob.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!