Dnevni horoskop

1825
OVAN

Moguće je da poslovni partner nije pokazao ono što ste od njega očekivali i da polako razmišljate o prekidu saradnje. Očekuju vas jako zanimljiva dešavanja kada je u pitanju ljubavi. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Moguće je da na vašem radnom mjestu dolazi do nekih neočekivanih promjena. Moguće je da niste zadovoljni situacijom koju imate u bračnoj zajednici i da ste spremni da mijenjate stvari. Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Nije pretjerano povoljan period za bilo kakve veće promjene kada je u pitanju posao pa danas obavite samo osnovne obaveze. Na pomolu je početak nove veze. Problemi sa tahikardijom. Posjetite vašeg ljekara.

RAK

Nije pretjerano povoljan dan za bavljenje privatnim poslom, u tom slučaju su mogući manji gubici. Uznemireni ste i imate osjećaj da će se na poslu nešto loše desiti. Pokažite hrabrost. Problemi sa stomakom.

LAV

Pred vama su neka dvoumljenja koja možete da riješite na pravi način ako budete spremni da se fokusirate na posao. Moguće je da nekad djelujete nervozno u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Bolovi u grlu.

DJEVICA

Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Potrudite se da dešavanja od današnjeg dana ne shvatate pretjerano kritično. Ako ste slobodni, niste posvećeni polju flerta već uživate u svojoj samoći. Provjerite štitnu žlijezdu.

VAGA

Pred vama je generalno veoma povoljan dan tokom kojeg na poslovnom planu neće biti komplikacija. Situacija na ljubavnom planu je promjenljiva i niste sigurni koliko možete da se oslonite na partnera. Loša probava.

ŠKORPIJA

Pokazujete svoje interesovanje za promjenu radnog mjesta. Očekuje vas uskoro važan razgovor sa nadređenima. Iskreni ste prema osobi koju volite i želite da u budućnosti sa njom ostanete zajedno. Problemi sa zglobovima.

STRIJELAC

Moguće je da rješenja za svoje probleme nalazite uz pomoć osobe sa kojom blisko sarađujete. Između vas i voljene osobe postoje problemi na kojima treba da poradite ako ne želite da se veza završi. Osjetljivost vratnog dijela.

JARAC

Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kog na poslovnom planu nećete imati probleme. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje. Nervna napetost vam stvara manje probleme.

VODOLIJA

Vrijeme je da prihvatite da ste pravili greške i da priznate svoju odgovornost za trenutni, manji neuspjeh. Više puta ste bili razočarani u ljubav i dalje se nadate da ćete naći osobu koja vam odgovara. Zdravlje je dobro.

RIBE

Veoma povoljan period za posao vas očekuje, pa lako možete da riješite sve što vas muči. Moguće je da vam je teško da se opustite pored osobe koja vam se dopada i da se na neki način stidite. Hronični problemi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!