Dnevni horoskop

866
OVAN

Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će vas zainteresovati. Komunikacija sa voljenom osobom postaje prilično napeta i vi ste zbog toga jako nezadovoljni. Osjetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas.

BIK

Očekuje vas povoljan period za polje karijere. Uspjećete da sklopite neke nove, važne kontakte. Možete da se nadate zanimljivom flertu sa Jarcem. Generalno sada više težite stabilnosti. Opustite sa dragim ljudima.

BLIZANCI

Nećete imati nikakve brige i probleme. Povoljan je dan za odmor ili neko putovanje radi zadovoljstva. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi preko prijatelja. Problemi sa sinusima vas prate danas.

RAK

Za sada se zadovoljite malim promjenama jer do velikih ne možete još uvijek nikako da dođete. Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom prema kojem i dalje gajite dozu emocija. Slabija cirkulacija.

LAV

Današnji dan vam nije povoljan za posao. Nemojte da počinjete važne projekte sada. Uskoro ćete ući u vezu koja može trajati. Ukoliko već imate partnera, stanje sa njim sada oscilira, toplo-hladno. Prolazan kašalj vas prati.

DJEVICA

Nemojte da dopustite sebi da zbog manjka strpljenja počnete da pravite veće probleme na polju posla. Prija vam pažnja koju vam poklanja novi udvarač. Možete da očekujete još iznenađenja. Podložni ste upalnim stanjima.

VAGA

Očekuju vas važna dešavanja na poslovnom planu pa je zato važno da ostanete maksimalno fokusirani. Moguće je da vodite velike borbe sa voljenom osobom i da ne dolazite do kompromisa. Ukočenost.

ŠKORPIJA

Mogući su novi preokreti kada je u pitanju poslovno polje. Pokušajte da se prilagodite. Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom napravite dogovor o zajedničkoj budućnosti. Dobro se osjećate i zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Ako ste željeli novo radno mjesto, sada ga možete dobiti. Današnji dan vam je jako povoljan za posao. Moguće je da je zavladalo veće zahlađenje između vas i voljene osobe. Mogući su problemi sa pritiskom.

JARAC

Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste situacijom. Planirate još veći uspjeh u budućnosti. Sa voljenom osobom nalazite zajednički jezik i rješenje problema koji vas je mučio u prošlosti. Povedite računa o glavobolji.

VODOLIJA

Imate mnogo poslovnih obaveza danas. Nemojte se mnogo uzdati u pomoć ljudi oko vas. Moguće je da ste pravili probleme u vašoj vezi ali i da partner stvara konfuziju takođe. Pad imuniteta je naglašen.

RIBE

Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Pozitivne promjene vas očekuju ubrzo. Pred vama su zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vrijeme flertujete. Sasvim dobro stanje na polju zdravlja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!