“Želim upozoriti ostale građane, on je opljačkao moj stan, ostavivši iza sebe i neplaćene račune…”

780
Redakciji portala Banjalučanke.com obratila se sugrađanka, J. B., sa težnjom da upozori ostale građane na gospodina koji se navodno predstavlja kao Dado, kao suprug i otac, a koji je, nakon što mu je iznajmila stan, nestao, ostavivši iza sebe neplaćene račune. Nažalost, to se često dešava, ali, naglašava naša sagovornica, pomenuti Dado je prethodno stan opljačkao.

-Ukrao je Plazmu TV i ostale, sitne, kućanske aparate. U mom stanu je boravio od 20. avgusta do 11. septembra. Bio je neprirodno ljubazan i teškog socijalnog stanja. Ja sam se sažalila zbog djece i nisam naplatila unaprijed. Obećao je platiti 1. septembra; zatim je tražio odgodu do 10. septembra, pa se 11. septembra nije javljao na telefon i blokirao je sve moje kontakte. Kada sam navratila do stana, shvatila sam da je sve prevara, kaže J. B.

Kako nam je opisala, i on i supruga koja se predstavila kao Ema su mršavi ljudi. Imaju dvoje male djece. Rekao joj je, takođe, da je vozač kamiona, odnosno cisterne na jednoj banjalučkoj pumpi. Kasnije je, kaže, otišla tamo, ali su joj radnici kazali da sporna osoba nikada nije radila kod njih.

-Ako vam bude tražio smještaj čovjek koji se predstavlja kao Dado, sa ženom Emom i dvoje djece, čuvajte se. Navodno je vozač kamiona, slatkorječiv je i pretjerano ljubazan, a igra na socijalu i malu djecu. Nema prste na ruci. Meni nije platio kiriju, ostavio je neplaćene račune i ukrao stvari iz stana. Zeznuo je mene, nadam se da neće više nikoga, poruka je koju želi istaći ova Banjalučanka.

Prema fotografiji koju smo dobili, “Dado” je svijetle puti, tamne kose i brade.

Stanovao je u stanu u naselju Obilićevo, u Ulici Marka Kraljevića.

Slučaj još nije prijavljen policiji.

(banjalucanke.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!