Krstajić: Milivojeviću i Gaćinoviću nisu zatvorena vrata, Srbija je iznad svega

483

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da vrata nacionalnog tima nisu zatvorena za Mijata Gaćinovića i Luku Milivojevića, bez obzira na njihove nedavne izjave u medijima na račun stratega Orlova.

Fudbaler Kristal Palasa kazao je da je Krstajić na Mundijalu u Rusiji donosio pogrešne odluke, dok je član Frankfurta rekao da ga selektor nije obavijestio da za njega nema mjesta na Svjetskom šampionatu.

“Nisam tip koji bilo kome nešto zamjera, pa nisam ni njima. Što se tiče Gaćinovića, njegova izjava iz njemačkih medija nije precizno prenesena. Jedna riječ je potpuno promijenila konstekst. Treba da idemo napred i shvatimo da je srpski fudbal iznad nas. Najvažnije je da dajemo maksimum za Srbiju. Što se tiče Luke, imamo dobar odnos. Nismo se čuli, ali mislim da je pravi momak. Možda je dao ishitrenu izjavu koju nije trebalo da dâ. Interes je gdje radimo i za koga radimo, a to je Srbija”, rekao je Krstajić za Kurir.

Vrata im nisu zatvorena?

“Naravno da nisu, nikome nisu zatvorena. Čak i pre te Lukine izjave sam odlučio da ga ne pozovem, ali ne zato što ne zaslužuje, već je razlog pružanje šanse mlađim igračima”, dodao je Krstajić.

Srbija naredni meč u Ligi nacija igra u Podgorici protiv Crne Gore 11. oktobra.

(CDM)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!