Tužilaštvo pozvalo Davora Dragičevića zbog ugrožavanja bezbjednosti

825
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića čija smrt još uvijek nije razjašnjena, dobio je poziv kao svjedok na saslušanje u Okružno tužilaštvo u Banjaluci.
 Saslušanje je zakazano za sljedeći petak, 19. oktobra u 11 sati.
U pozivu, koji je na Facebooku postavio Davor Dragičević, navodi se da ga u tužilaštvo pozivaju “radi davanja izjave u krivičnom predmetu protiv osumnjičenog Gajić Srđana, zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti”.
Podsjećamo, početkom jula ove godine, pripadnici Policijske uprave Banjaluka su identifikovali, uhapsili i ispitali Srđana Gajića (32) iz Laktaša, osumnjičenog za ugrožavanje bezbjednosti Davora Dragičevića.
“Policajci su postupili po zaprimljenoj prijavi oštećenog da mu je nepoznata osoba na portalu medija uputila poruku prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja, što je izazvalo osjećaj subjektivne ugroženosti za život i tijelo”, saopšteno je tada iz policije.
Gajić je ostavio komentar ispod teksta na jednom portalu koji je prenosio detalje sa velikog skupa “Pravda za Davida” održanog 7. jula ove godine u Banjaluci.
“Ispod teksta bilo je više komentara, ali je jedan bio posebno zabrinjavajući. Glasio je: “Ma to je trebalo sve pobiti onako na skupu, a Davora Dragičevića ću ja ubiti lično iz snajpera, dosadio je i Bogu i narodu” naveo je izvor iz istrage.

(BUKA)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!