Dnevni horoskop

739
Ovan

Oko vas se gomila haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, pruža povoljne prilike koje vi negdje u sebi uveliko slutite.

Bik

Muči vas sumnjičavost, pa dižete zidove oko sebe. Umjesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Vjerujte u sebe i uspjećete.

Blizanci

Netaktični ste i ne možete da uspostavite komunikaciju, kako na poslu, tako ni u ljubavi. Ako odložite dogovore i naporne aktivnosti, izbjeći ćete nerviranje. Bez obzira na to koliko ste posvećeni i odgovorni, pravo je vrijeme da se malo i odmorite.

Rak

Puni ste razumjevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slijede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete.

Lav

Glas od zaboravljenog prijatelja iz prošlosti vam uljepšava dan. Odložite sve što ste planirali za danas i sate provedite u neobaveznom druženju. Na neki način, ta osoba vam nagovještava promjene koje vam stižu u narednom periodu.

Djevica

Dobijate poklon od partnera. Odličan je trenutak da privremeno zakopate ratne sjekire i razmislite o putu na kome biste riješili svoje nesporazume. Ako propustite ovu priliku, novu ćete dugo čekati. Budite oprezni na ulici, a naročito u saobraćaju.

Vaga

Izloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima, pa je savjet da sve što radite bude zakonski ispravno.

Škorpija

Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas tokom večeri savladati.

Strijelac

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera krenuti drugim smjerom.

Jarac

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija

Dan je obilježen neprijatnostima na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.

Ribe

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne spriječava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podijeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!