Banjalučke plesačice briljirale u Zagrebu

664

Plesači banjalučkog Plesnog kluba “Blok” takmičili su se proteklog vikenda na Internacionalnom turniru “Winter Open”, koji je održan u Zagrebu. Hip-hoperi i latino plesačice postigli su značajne rezultate u kategorijama solo, duo i grupa

Posebno su se istakle Nora Pastir, osvojivši zlato za pionirski solo i za grupnu izvedbu, ali i Barbara Đekić za prvo mjesto u solo kategoriji i drugo mjesto s grupom. Takođe, hip-hop duo u kojem su plesale Nora i Barbara osvojio je prvo mjesto.

“Među juniorima, koji su briljirali, kako u grupnim, tako i u solo i duo izvedbama, izdvojile su se Tea Kovačević i Jana Savić. Hip-hop plesači predstavili su se s ukupno 19 koreografija, koje potpisuju Aleksandra Babić i Svetlana Vidić”, rekla je Jelena Stojaković, predsjednica “Bloka”.

U starijoj kategoriji “Blok” su predstavile latino plesačice: Jelena Sladojević-Milišić, Natalija Jokić, Katarina Arnaut, Una Radulović, Brankica Pavić, Snežana Savić, Andrea Stojković, Valentina Banović i Slađana Berić, osvojivši prvo mjesto s koreografijom “Havana”.

“Takmičari ‘Bloka’ s ukupno 20 koreografija na “Winter Openu” postigli su najbolji rezultat u istoriji kluba. Osim što smo imali priliku da na najljepši način predstavimo naš grad i našu zemlju, takođe smo premijerno izveli koreografije koje su pripremane u proteklih nekoliko mjeseci”, rekla je Stojakovićeva.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!