Dnevni horoskop

869

OVAN

Dan nije povoljan za posao. Pokušajte da izbjegavate važne obaveze sada i pozabavite se samo rutinskim stvarima. Imaćete veoma zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ste u prošlosti gajili osjećanja. Manji pad energije.

BIK

Nemojte da pokazujete da niste sigurni u ono što pričate i planirate. Važno je da na ovom polju dođete do više samopouzdanja. Moguće je da ste dobili ponudu za novu vezu ali ste i odbili. Mogući su problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Čekate da čujete neke vijesti o poslu u koji ste uložili mnogo energije. Pred vama je malo usporen dan na ovom planu. Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas i voljene osobe. Dobro zdravlje.

RAK

Važno je da imate dovoljno strpljenja kako biste mogli postepeno, korak po korak da ostvarite uspjeh na ovom polju. Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe sa kojom ste željeli vezu. Muče vas hronični problemi.

LAV

Vaš poslovni partner je pokazao da možete da se oslonite na njega i zadovoljni ste zbog svega što vam je pružio tokom saradnje. Prilično ste sumnjičavi i smatrate da voljena osoba nije iskrena ka vama. Mogući problemi sa zubima.

DJEVICA

Moguće je da se borite za opstanak na ovom polju i da će uskoro doći do neminovnih promjena kod vas. Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Smatrate da ste spremni za taj veliki korak. Problemi zbog hormona.

VAGA

Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na svoj posao možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite manji napredak. Slijedi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada već duže vrijeme. Izbjegavajte sve poroke.

ŠKORPIJA

Ako ne budete bili dovoljno okrenuti poslovnim dešavanjima, mogli biste da propustite neke važne momente na ovom polju. Veoma brzopleto donosite odluke vezane za vaš brak. Odmarajte i opuštajte se.

STRIJELAC

Nemojte da se miješate u tuđe odluke i potrudite se da danas gledate samo svoj posao i da se držite po strani. Potrudite se da steknete dovoljno povjerenja u odnosu sa voljenom osobom. Bez većih problema sa zdravljem.

JARAC

Pred vama je veoma dobar period za poslovno polje, ne biste trebali da očekujete trzavice i probleme. Moguć je početak nove veze koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Povoljan je period za oporavak.

VODOLIJA

Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju poslovno polje. Ako budete preuzeli inicijativu ka osobi koja vam se dopada, ona će prihvatiti da uđe u vezu sa vama. Mogući su problemi sa sinusima.

RIBE

Pred vama je pozitivan period tokom kojeg možete da ostvarite neki napredak na polju posla. Neophodno je da promijenite način razmišljanja ali i stil komunukacije sa partnerom kako bi veza opstala. Skloni ste depresiji.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!