PADA SVJETSKI REKORD Junajted ne žali pare za NAJSKUPLJEG FUDBALERA NAPOLIJA

485

Mančester junajted na sve strane traži pojačanje u posljednjoj liniji i ne žali novac da ga dovede. Opcija je bila dovođenje srpskog igrača Nikole Milenkovića iz Fjorentine, ali pošto “viola” ne želi da ga pusti, “crveni đavoli” su se okrenuli alternativama.

Koliko je Junajted ozbiljan u namjeri da angažuje pouzdanog štopera, svjedoči podatak da je već stupio u kontakt sa fudbalerom Napolija Kaliduom Kulibalijem, inače najskupljim fudbalerom Napolitanaca, za kog je spreman da izdvoji čak 100 miliona evra!


Ukoliko Napoli pristane na ovu ponudu, bio bi oboren svjetski rekord za transfer jednog defanzivca. Kako navode italijanski mediji, agent senegalskog fudbalera je već stupio u kontakt sa engleskim velikanom, sada je lopta u dvorištu Napolija, koji u ovim trenucima oklijeva.

Naime, Napolitanci bi da sve odlože za ljeto, mada u klubu vladaju različita mišljenja. Jedni bi da zadrže pouzdanog defanzivca, dok bi drugi da ga prodaju, jer vjeruju da teško mogu da dostignu prednost Juventusa (devet bodova) u Seriji A i tako se bore za titulu.

Zarađen novac od ovog transfera bi značio da Karlo Anćeloti već može polako da sklapa tim za narednu sezonu, a cilj je jasan – dovođenje Kjeze, Pjateka i Vrsaljka, koji bi bio zamjena za Hisaja.

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!