Dnevni horoskop

788

OVAN

Rješenje problema koje ste očekivali ipak neće doći tako brzo kao što ste se nadali. Moguće su nove komplikacije. Osjećanja koja gajite prema voljenoj osobi za sada vam nisu uzvraćena. Pazite na svoje srce.

BIK

Iako nije sve krenulo po vašem planu i situacija se stalno mijenja, nije sve potpuno van vaše kontrole. Potrudite se da napravite neki red. Neodlučni ste u vezi vaše budućnosti sa partnerom. Osjetljiva bešika i urinarni trakt.

BLIZANCI

Moguće je da ćete pogriješiti ako danas sklapate neku novu saradnju. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete neki drugi dan Komunikacija sa voljenom osobom nije najbolja i oboje nosite dio krivice. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Moguća je prolazna finansijska kriza usljed novih neočekivanih troškova. Iako ste materijalno obezbijeđeni, osjećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprijete do njegovih iskrenih emocija. Pazite na štitnu žlijezdu.

LAV

Danas bi bilo najpametnije da ništa ne rizikujete. Sve probleme koji se možda jave ćete prije riješiti igrajući na sigurno. Postaje sve jasnije da vaš partner nije ono čemu ste se nadali u početku. Glavobolja vas često prati.

DJEVICA

Sa osobom rođenom u znaku Riba možete da ostvarite povoljnu poslovnu saradnju. Posao sklopljen sa Jarcem vam neće donijeti dobit. Bilo bi dobro da se distancirate od svih negativnih emocija. Tegobe vezane za krvotok.

VAGA

U periodu koji vam predstoji bićete opterećeni mnogim obavezama koje niste očekivali. Vaš partner miješa prijatelje i porodicu u vaše probleme, a vi se ne slažete da je to rješenje. Pokušavate da to prekinete. Zglobovi su osjetljivi.

ŠKORPIJA

Poslovni problemi se komplikuju do te mjere da vam je jasno da ne možete sami, ali ne znate ni kome da se obratite za pomoć. Iako je voljena osoba tu za vas i pruža vam podršku, to vam nije dovoljno. Problemi sa leđima.

STRIJELAC

Dolazi vam period olakšanja. Moguće je da ćete konačno riješiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani. Moguće je da ćete ponovo ostvariti kontakt sa nekom osobom sa kojom ste imali avanturu. Zdravlje je dobro.

JARAC

U fazi koja vam dolazi ćete protraćiti mnogo vremena na rješavanje administrativnih problema. Ako otvoreno pokažete partneru šta vas muči, ovo je vrijeme kada možete da očekujete razumijevanje. Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA

Osoba dosta starija od vas će vam pomoći da ostvarite većinu svojih poslovnih ambicija. U vaš život ulazi nova osoba koja će izazvati pomiješana osjećanja. Ne uliva vam dovoljno povjerenja. Prijaće vam rekreacija.

RIBE

Danas je moguć veliki preokret po pitanju posla. Možete očekivati uzbudljiv i dinamičan dan. Polako se približavate svojoj simpatiji. Razvijate bliskost i neka nova osjećanja, a ni ona nije ravnodušna. Odlično zdravlje.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!