Dnevni horoskop

771

OVAN

Poboljšanje zarade će veoma pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Posao vam danas cvjeta. Niste u dilemi kada su u pitanju emocije i znate tačno šta želite. Ako ste u braku, dobro vam je. Osjetljiv je predio vrata i grla.

BIK

Moguće je da ćete biti nezainteresovani za posao i da su vam sada neke druge stvari na pameti. Uzmite slobodan dan. Voljena osoba je spremna da vam se prepusti, a vi ste spremni da joj se posvetite danas. Problemi sa nesvjesticom.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za posao jer će vaše djelovanje na neki način biti ograničeno. Sada niste u poziciji da bilo šta mijenjate. Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i polako gubite strpljenje. Problemi sa nesanicom.

RAK

Možete da očekujete sasvim dobar dan kada je u pitanju posao. Generalno vlada pozitivna atmosfera u vašem kolektivu. Današnji dan vam može donijeti zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Dobro se osjećate.

LAV

Poslovne promjene koje slijede bi za vas trebale da budu prilično dobre. Možete da očekujete napredovanje. Očekuje vas šansa da jasno definišete kuda vodi odnos sa osobom sa kojom se viđate. Povedite računa o zubima.

DJEVICA

Možete da očekujete da će danas ići sve i bolje od onoga što ste planirali. Pred vama je povoljan period za poslovne promjene. I dalje niste spremni za početak ozbiljne veze i posvećeni ste sebi. U dobroj ste formi.

VAGA

Moguće je da ćete uspjeti da riješite brige koje ste imali i da su vam posao i finansije sada mnogo stabilniji nego prije. Vaša ljubomora će sada da izađe na vidjelo. Opterećuju vas brojne sitnice. Čuvajte probavni trakt.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete uspjeti da dobijete podršku saradnika ili poslovnog partnera i da ćete realizovati važan posao. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Spajaju vas iskrene emocije. Mogući problemi sa bubrezima.

STRIJELAC

Veliki broj obaveza je ispred vas ali zahvaljujući vašem trudu i umijeću, uspjećete sve da iznesete na pravi način. Bilo bi lijepo da partneru predložite neke zajedničke promjene. Povećajte unos vitamina kako bi ojačali imunitet.

JARAC

Ne biste trebali da se brinete oko posla. Pred vama je dan koji može biti jako povoljan za ovo polje. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati vezu. Prijaće vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stabilizujete svoju situaciju na poslovnom polju. Spremni ste da se posvetite dobrom i iskrenom odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Želite ozbiljnu vezu. Povedite računa o bešici.

RIBE

Pred vama je povoljan period za kraća putovanja. Danas generalno rješavate poslove brzo i u hodu, bez opterećenja. Spremni ste da otvorenije komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa nervnim sistemom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!