Ljubišić: Bez opuštanja u revanšu

612

Uprkos velikoj prednosti od 13 golova u redovima Borac mtela nema opuštanja pred revanš meč (subota, 20 časova) osmine finala Čelendž Kupa protiv Švijese.

Banjalučani žele da i u drugom meču prikažu što bolju partiju kako bi privukli navijače i za naredne duele i da ovjere prolazak u narednu rundu. Golman Bojan Ljubišić ističe da je rezultat iz prvog meča pomalo i nerealan, te da Švijesa nije toliko loš rival.

-Ne smije da bude opuštanja kod nas, trebamo i u Banjaluci igrati kao da nema prednosti i da nam treba trijumf. Moramo radi sebe, samopouzdanja da idemo na pobjedu. Slijedi nam veoma naporan raspored i svaki uspjeh dodatno diže motivaciju i spremnost tima. Nadamo se i dobroj podršci navijača – istakao je Ljubišić.

Golman banjalučkog tima napominje da Švijesa nije naivan protivnik iako je u Viljnusu poražen 16:29.

-Kad bi se gledao samo rezultat prvog meča svako bi pomisli da su Litvanci veoma loša ekipa, što nije tačno. Puno su oni bolji nego što taj rezultat prikazuje. Čini se da nisu vjerovali da ih možemo tako dobiti i da su zbog toga baš pali tokom meča. Na drugoj strani odigrali smo odlično u odbrani, zaustavili njihove glavne igrače, momci su bili sjajni i pomogli su mi da dobro branim i na kraju smo stekli ogromnu prednost. Pričali smo nakon meča sa njima i bili su veoma razočarani. Sigurno je da će željeti da poprave utisak u Banjaluci- ističe golman Bojan Ljubišić koji je bio prvo ime meča u Viljnusu.

Nakon ovog duela Borac očekuje revanš meč Kupa BIH protiv dobojske Sloge a zatim i nastavak prvenstva.

-Raspored je gust ali sigurno da nas je trener Nenad Rađević dobro pripremio i da imao snage za igranje na četiri fronta. Najvažnije je samo da nas mimoiđu povrede, imamo dovoljno kvalitetnih igrača da to izdržimo. Trener Mikić pazi na minutažu i opterećenje tako da vjerujem da će ekipa sve izdržati- poručio je Ljubišić.

 

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!