Počinje vrijeme vladavine sukanja

703

​Suknje su jedan od proljećnih modnih favorita, a vrijeme njihove vladavine sve je bliže. Među mnoštvom različitih krojeva i dezena sukanja koje se nude u trgovinama, pronašli smo modele koji laskaju figuri te izgledaju jako dobro i kada se nose uz štikle i uz ravni đon.

Suknje sa svakom novom sezonom postaju sve zanimljiviji i uzbudljiviji komadi, jer im dizajneri stalno daju neko novo ruho i u tome vjerovatno leži razlog zašto našu pažnju u određenoj kombinaciji uvijek uspije privući efektna suknja.

Nimalo dosadne ili repetitivne, suknje konstantno mijenjaju naličje i, osim samih krojeva, mijenjaju i svoje detalje, boje i printeve u kojima se pojavljuju. Dobar primjer je i nadolazeća proljećna sezona, u kojoj se već može naći mnoštvo novih modela. Dok neki vuku korijene trendova iz prijašnjih sezona, neki od njih nam donose nešto sasvim novo za naš proljećni ormar.

Lepršavi kroj

Lepršavi kroj suknje pristajaće gotovo svakoj ženskoj građi, a dobro izabrani uzorak takođe će učiniti da nam suknja pristaje što bolje i ljepše. Lepršaviji kroj ujedno je i najudobniji, a i dalje je popularan i asimetrični kroj, bilo da je asimetrija napravljena s bočne strane ili je suknja straga duža nego naprijed.

Midi suknja leopard printa

Upečatljiva suknja za proljećni ormar trebalo bi da se ističe nekim elementom, bilo da je u pitanju kroj koji nije tako tipičan ili su u pitanju boje i uzorci koji na novi nivo podižu inače potpuno klasičnu suknju.

Modni brend “Realisation par” prošle je sezone raspametio trendseterke svojom slip midi suknjom leopard printa, a sada se taj modni trenutak prelio i na high street trgovine, pa u svojoj ponudi za proljećne dane kao favorite ističu upravo midi modele s leopard uzorcima. Složićete se kako je ovo vrlo upečatljiv model, baš kao i suknje s trenutno vrlo popularnim zmijskim printom, ali ako niste osoba “od životinjskih uzoraka”, okrenite se romantičnim plisiranim modelima koji u nadolazećoj sezoni žive u znaku jarkih boja i ekspresivnih printeva.

Satenska slip suknja

Posljednjih nekoliko sezona na Instagram fotografijama popularnih modnih trendseterki ne prestajemo viđati satensku slip suknju koja jednako dobro izgleda u svakoj kombinaciji, bez obzira na sezonu, stil i boju ili uzorak. Krasi je neodoljivi spoj sofisticiranog izgleda i svestranog karaktera.

 

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!