KONAČNI RAZULTATI IZBORA ZA 10 DANA Čekaju se glasovi koji dolaze poštom

599

Rok za prijem glasačkih listića birača koji su na prijevremenim izborima glasali putem pošte ističe u petak saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH.

Nakon brojanja glasačkih listića pristiglih putem pošte, nepotvrđenih glasačkih listića i glasačkih listića birača koji su glasali putem mobilnog tima, njihovog unosa i kontrole, ti rezultati iz Glavnog centra za brojanje biće pridruženi preliminarnim rezultatima prijevremenih izbora koji su objavljeni na veb stranici Centralne izborne komisije BiH.

Utvrđene izborne rezultate Centralna izborna komisija BiH će objaviti do 27. februara, a potvrđene nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića i pravosnažnosti odluka.

Podsjećamo, juče su održani  prijevremeni izbori za gradonačelnika Grada Doboj, gradonačelnika Grada Trebinje, načelnika Opštine Bosansko Grahovo, načelnika Opštine Bosanski Petrovac, načelnika Opštine Bužim, načelnika Opštine Domaljevac-Šamac, načelnika Opštine Drvar, načelnika Opštine Кakanj i načelnika Opštine Ribnik.

 

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!