Milivojević: Ne igram, ali samo dok je Krstajić selektor

482

Kapiten fudbalera Kristal Palasa Luka Milivojević izjavio je da, dokle god je selektor Mladen Krstajić, neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Milivojević je, poslije izjave Krstajića da Luka nije spreman da igra za Srbiju poručio da je “prinuđen da reaguje zbog laži”.

“Krstajić je nedavno je sa ljudima iz FSS bio u poseti u Londonu i razgovarali smo. Rekao sam mu da ne mogu da guram stvari pod tepih i da pređem preko ozbiljnih optužbi koje je izneo na moj račun (da je spremao puč prim. aut)”, rekao je Milivojević za “Mocartsport”.

On je dodao da je bio spreman da oprosti Krstajiću, ali da selektor demantuje sve optužbe prema njemu.

“Ljudski je praštati. Ali sam imao samo jedan zahtev, da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu. Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge”.

Milivojević je potvrdio da je sada definitvno da neće igrati za nacionalni tim dok je Krstajić selektor.

“Kako da radimo i funkcionišemo ako nema poverenja i ako se izmišljaju lažne optužbe da se pokrije sopstveni neuspeh? Volim Srbiju i nadam se da ću u budućnosti opet igrati za nju. Tu stavljam tačku na ovu priču, ako ne budem opet morao da reagujem u budućnost”, naveo je on, dodajući da nije završio sa Srbijom.

 

(Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!