Sutra se u “Delta planetu” otvara “Mohito”: Prvi put u BiH (Foto)

1521

Da li vam je potrebno više svježine u modi i širok izbor moderne i ženstvene odjeće? Ako su vaši odgovori „da“, to znači da je MOHITO brend vaš izbor. Ovaj poljski brend prisutan je na preko 300 lokacija širom svijeta, a od sada i u Banjaluci.

“MOHITO” je dio poljske grupacije LPP, koja nas iznenađuje svojim inovativnim pristupom modi i održivim razvojem brendova prisutnih u svom portfoliju već godinama. “MOHITO” butik u Banjaluci na površini od 700 m2 , počinje sa radom u četvrtak, 21. marta, u trgovačkom centru “Delta planet”.

Ovo je prvi butik ovog poljskog brenda u Bosni i Hercegovini.

Tokom dana otvaranja, kupce će privući ne samo primamljiva ponuda brenda, već i mogućnost konsultacija sa Anjom Popović prilikom odabira odjevnih kombinacija, a moći ćete se sresti i sa poznatom i svestranom Banjalučankom Tamarom Bilbija i sve to uz odličnu muziku koju će puštati  banjalučka DJ Ivana Iganjtić. “MOHITO” je pripremio i atraktivne popuste za prvih 50 kupaca, a kupci će takođe moći da kupljenu odjeću spakuju u specijalne pamučne torbe, posebno dizajnirane za ljubitelje mode u Banja Luci.

“MOHITO” u Banjaluci je velika radost za sve modne entuzijaste. U posljednjih 10 godina brend nudi izvanredna modna rješenja za žene koje vole modu i cijene originalnu urbanu eleganciju. Dizajneri “MOHITO-a” kreiraju kolekcije za samopouzdane žene, koje su svjesne svojih prednosti i dopuštaju sebi malo opuštenosti i bezbrižnosti u modernom, ženskom izdanju. “MOHITO” ističe ženstvenost i nudi energičan izgled, u skladu sa globalnim trendovima.

Mohito ❤ Bosnu i Herzegovinu

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!