Pet vrsta srodnih duša koje ćete sresti u životu

532

Srodna duša je osoba koja ulazi u naš život i radikalno ga mijenja. To su osobe koje su, čini se, sudbinski povezane sa nama i koje su nam poslate „sa neba“ da nam pruže utjehu u svakodnevnom životu.

Ako posmatrate vaš život kao jelo, srodne duše su začini. Sveukupno oni vas čine svjesnijom i savjesnijom osobom. Zbog toga što su toliko važne, odlučili smo se da vam predstavimo vam različitih tipova srodnih duša koje ćete upoznati tokom života.

  1. Prijatelj kao srodna duša

Svi možemo da se saglasimo da nam se nekada u životu dogodilo da sretnemo ljude za koje nam se čini da ih znamo oduvijek. Tada nam nešto klikne i pomislimo „to je to“, to je osoba koju sam čekao/la i to je uvod u jedno sjajno prijateljstvo.

Prijatelji kao srodne duše su osobe koje vas razumiju bolje nego vi sami sebe i za koje znate da će biti tu, bez obzira šta da se desi.

  1. Srodna duša kao uragan

Ova osoba ulazi u vaš život na buran način. Oni su uragan u vašem životu koji vas obara sa ogromnom ljubavlju koju osjeća prema vama i tu su kada vam je potreban neko da vam promijeni perspektivu gledanja na stvari. Ako se vaša veza i prekine, u sjećanju će vam ostati sve – do najsitnijeg detalja.

  1. Posvećena srodna duša

Ako vam se ovo desi, osjetićete ljubav na prvi pogled. To je ona vrsta ljubavi koja vam pravi leptiriće u stomaku ili oni sa kojima osjećate povezanost. Oni su vjerovatno vaša prva ljubav, ili osoba sa kojom ste prevarili partnera. Ova vrsta srodne duše je obično i najbolja jer ostavlja mogućnost za prijateljstvo, čak i kad se romantična veza okonča.

  1. Srodna duša kao stranac

Ove ljude obično upoznajete na zabavama, u avionu ili kada sa nekim sa kim pričate ostvari sa vama pogled očima. Momenat u kojem ih prepoznajete je onaj kada kažu nešto što ste čekali da čujete godinama.

  1. Božanska srodna duša

To su oni koji se uklapaju u definiciju srodne duše u našim mislima i srcu, a ako ste dovoljno srećni, možda i provedete ostatak života sa njima. Sa ovom vrstom srodne duše postoji jaka veza od početka, a njena jačina ne slabi nikada, piše Bizilife.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!