Trogodišnji Milan se liječi u Banjaluci, topla odjeća ili igračka vratili bi mu osmijeh

1772

Trogodišnjem dječaku Milanu Cerovcu iz dobojskog naselja Osječani, koji boluje od leukemije i trenutno se liječi u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci, potrebna je pomoć, a mališanu bi osmijeh na lice vratila bar topla odjeća, s obzirom na to da su njegovi roditelji u teškoj finansijskoj situaciji.

Dječaka Milana kod kuće čekaju otac i stariji brat, dok bi njegova majka, koja je u devetom mjesecu trudnoće, trebalo danas da bude otpuštena sa Odjeljenja za patologiju UKC-a.

Dirljivu poruku o ovom dječaku na društvenim mrežama objavila je Nataša Sekulić iz Doboja, čije se dijete takođe nalazi na liječenju i već neko vrijeme dijeli sobu sa malim Milanom.

Prema njenim riječima, Milanov otac nije u mogućnosti da svaki dan dolazi u posjetu, jer nema svoj automobil, a osim toga, i on i supruga su nezaposleni.

– Mališanu je potrebno sve, od pidžame i trenerke do čarapica, jer je zahladilo. Osim toga, nema nijednu igračku, niti bilo šta što bi ga zabavilo – kazala je Sekulićeva.

Dodala je da svi ljudi koji su u mogućnosti da pomognu odjeću, obuću i igračke mogu donijeti i predati na Odjeljenje hematologije na ime dječaka Milana, javlja Glas Srpske.

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” je saopštila da je trogodišnjem dječaku Milanu iz Osječana, koji se liječi u Banjaluci, stigla odjeća, te da su dobili potvrdu, kako navode, da će  iz Kabineta predsjednika RS njegovoj majci biti uplaćeno 5.000 KM.

(Uno portal)

PODIJELI

1 komentar

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!