Poljupci i tajni signali

1208

Na osnovu toga kako nas neko ljubi, ali i gdje, možemo da procijenimo kakve su nečije namjere. Ovo su sedam različitih tipova poljubaca na osnovu kojih možete sami da napravite procjenu koliko nekom značite.

Poljubac u obraz

Ovaj poljubac šalje signal za odnos od prijateljskog do romantičnog. Ako vas neko poljubi u obraz na kraju sastanka, to znači da je osoba uživala u vašem društvu.

Poljubac blizu uva

Ovaj gest se smatra seksualnim jer su uši veoma osjetljiv dio tijela, rezervisan za intimne partnere. Prijatelji tako ne ljube jedni druge, pa ako vas neko tu poljubi znajte da ste mu privlačni.

Eskimski poljubac

Ako niste znali, dodirivanje nečijeg nosa vašim smatra se eskimskim poljupcem i nije prijateljski gest. Pokazuje ozbiljnu privlačnost, veću od platonske i seksualne. Parovi koji su dugo u vezi ovo često rade kako bi pokazali svoju ljubav, ali ako vaš novi partner to radi znači da želi nešto ozbiljnije sa vama.

Francuski poljubac

Smatra se najseksualnijim gestom koji je rezervisan za ljude koji se privlače. Ovo ukazuje na bliskost i senzualnu intimnost. Ovako se ljubite sa nekim sa kim želite da imate nešto ozbiljnije, bilo emotivno ili fizički. Ne žurite sa ovakvim poljupcem, već pratite ritam vašeg partnera i signale koje vam on šalje.

Poljubac u čelo

Ovakav poljubac možete da dobijete od vašeg prijatelja kada ste pod stresom, a on želi da vas utješi. Ali, ako vas ovako poljubi osoba koja vas je prije toga ljubila na neki intimniji način, to znači da vaš odnos postaje ozbiljniji.

Poljubac iznenađenja

Ako vas neko iznenada poljubi, to znači da se osjeća prijatno sa vama. Spontani poljubac znači da ste toj osobi neodoljivo privlačni, ali ovo ne mora da se završi vezom, piše Avaz.

Nježan i dug poljubac

Ako vas partner poljubi na ovaj način, to znači da želi da vam posveti vrijeme. Ovakav poljubac zaslužuju samo osobe o kojima dugo razmišljate i sa kim želite da uživate polako, a ne da žurite.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!