Specijalna posteljina, poklon Berluskonija Putinu

114

Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi poklonio je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet, na kojoj je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije i Rusije.

Berluskoni je još u subotu doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalan poklon, povodom njegovog 65. rođendana, prenosi Tas s. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na novinarsko pitanje kako je reagovao predsjednik Putin na poklon, rekao da ne zna ništa o reakciji predsjednika na taj poklon.

Italijanske novine La Stampa prenijele su u nedelju da je Berluskoni doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalni poklon – ručno izrađenu presvlaku za krevet. Putin i Berluskoni njeguju dugogodišnje prijateljstvo – prvi put su se sreli na samitu G8 2001. godine u Ženevi i od tada su se puno puta sastajali na različitim zvaničnim događajima, na kojima su pokazivali poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali i ličnomprenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!