Novo igralište u Aleji – Centar (FOTO)

893

U okviru akcije izgradnje dječijih igrališta u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, danas je otvoreno  još jedno igralište, i to u Ulici Branka Ćopića u naselju Aleja – Centar. Donator je kompanija „Kroacija osiguranje“.

Direktor “Kroacija osiguranja” za BiH Ivan Luburić zahvalio je gradonačelniku i njegovom timu na, kako je rekao – ideji za akciju kroz koju su se mogli dokazati kao društveno odgovorna kompanija.

-Drago mi je da ovdje stanuje puno mladih porodica. U centru poslovanja i vrijednosti Kroacija osiguranja preko 130 godina na ovim prostorima jeste upravo porodica, djeca i mladi naraštaji. To su naše vrijednosti dugoročne, u njih ulažemo i želimo da se prepoznaju na tržištu – naglasio je on.

Luburić i direktor poslovne jednice ove komapnije u Banjoj Luci Vladimir Žganjec, uručili su donaciju u opremi Centru za predškolsko vaspitanje i obarzovanje.

Procijenjena vrijednost igrališta iznosi oko 35 hiljada KM. Izvođač građevinskih radova je preduzeće  „Građenje Đurić“.

Na dječijem igralištu postavljeno je nekoliko savremenih rekvizita za igru, kao što su multifunkcionalna kula robot, klackalica, ljuljaška i njihalica. Kompletno igralište izgrađeno je po najsavremenijim svjetskim standardima i u skladu sa propisima o bezbjednosti djece i korisinika. Ispod svake sprave je postavljena antistres gumena podloga, a igralište je namijenjeno za djecu uzrasta od tri do 12 godina. Osim rekvizita za igru, postavljene su i klupe i kante za otpatke.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!