Krstajić: Nemam nesuglasice sa Ivanovićem

356

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da ne postoji problem sa Branislavom Ivanovićem, kome je oduzeo kapitensku traku, i poručio da svi igrači kreću od nule na početku priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Krstajić je odlučuo da višegodišnjem kapitenu Ivanoviću “skine” traku i glavnu ulogu dodijeli Aleksandru Kolarovu, a u njegovog zamjenika promoviše Nemanju Matića.

“Nema nikakvih nesuglasica i problema sa Ivanovićem koji je dio tima. Pričali smo otvoreno o svemu i to je naša interna stvar. Dešavaju se takve situacije, to je normalno”, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Na pitanje da li će Ivanović biti u sastavu za Svjetsko prvenstvo, Krstajić je odgovorio.

“Svi igrači počinju od nule i nikom nije garantovano da će igrati”, zagonetan je selektor Srbije.

Istakao je važnost prijateljskih duela sa Marokom i Nigerijom kao priprema za Mundijal.

“Svaka utakmica je bitna, bez obzira na to da li je takmičarska ili prijateljska. Dobar rezultat će donijeti mir koji dolazi, jer živimo u zemlji koja je gladna uspjeha”, izjavio je Krstajić.

Dodaje i da neće mijenjati sistem igre u odnosu na azijsku turneju prošlog decembra kada je pobijeđena Kina (2:0) i ostvaren remi sa Јužnom Korejom (1:1).

Krstajić ističe da probleme sa povredom osim Sergeja Milinković-Savića imaju i Luka Milivojević i od ranije roviti Vujadin Savić, a da će se Miloš Veljković prikljičiti ekipi u srijedu, dok postoji šansa da se mladom reprezentativcu Luki Јoviću obezbijedi viza za drugi meč protiv Nigerije u Londonu.

Novi kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov zahvalio se selektoru na povjerenju i u startu odbacio da je promjena vođe ekipe posljedica nekog problema unutar nje.

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!