Besplatan internet u parku i na Banj Brdu

675

Nakon solarnog drveta u centru grada, namijenjenog za punjenje mobilnih telefona, Banjalučani bi u ovoj godini na dvije javne lokacije trebalo da dobiju besplatan pristup interentu.

Turistička organizacija grada planira da u 2018. godini obezbijedi besplatan internet signal na omiljenim mjestima za rekreaciju građana- Banj brdu i u parku “Mladen Stojanović”, navodi se u programu TOBL-a, koji će se ove sedmice naći pred odbornicima gradske Skupštine. Bežični internet dostupan je već na Trgu Krajine, u parkovima “Petar Kočić” i bana Milosavljevića.

Zanimljivo je da ova organizacija namjerava da unaprijedi i turistički info- pano koji se nalazi u centru, a gdje posjetioci mogu da saznaju sve o turističkim atrakcijama u Banjaluci, aktuelnim događajima, pogledaju mape, te ugostiteljske sadržaje.

– U 2018. godini biće izgrađen potpuno novi softver centralnog infromativnog panoa sa aplikacijama za upravljanje sadržajem i statističku analizu posjetilaca. Novi softver će omogućiti bržu i jednostavniju navigaciju – stoji u prijedlogu programa.

(Srpska Info)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!