Dnevni horoskop

684
Ovan

Očekujte telefonski poziv vezan za poslovni sastanak. Reorganizacija kompanije u kojoj radite zahtijeva vaše prisustvo. Pažljivo slušajte šta nadređeni imaju da vam kažu. Procijenite da li su ove odluke dobre po vas. Na ljubavnom planu možete da očekujete razmirice sa partnerom. One su posljedica nesporazuma.

Bik

Bićete prijatno iznenađeni tokom razgovora sa prijateljem ili emotivnim partnerom. Najvjerovatnije će sa vama podijeliti dobre vijesti vezane za njihov život. Postoji šansa da dođete do izvjesne sume novca baveći se stvarima koje su vezane za vaš hobi. Ne ustručavajte se da se počastite sitnicom o kojoj maštate.

Blizanci

Ukoliko posjedujete nekretninu viška, sada je pravi trenutak da porazmislite o njenoj prodaji. Pred vama je jedna primamljiva prilika koju nikako ne biste trebali da propustite. Odluka šta da uradite sa novcem koji od toga dobijete je isključivo na vama. Ne bi bilo loše da ga uložite u pokretanje privatnog biznisa.

Rak

Danas biste mogli da primite telefonski poziv od prijatelja sa kojim već duže vrijeme niste u kontaktu. Bićete veoma radnosni zbog toga, jer ste se najvjerovatnije dugo pitali šta ima novo u njegovom životu. Ne propustite priliku da zakažete skoriji sastanak. Toliko toga imate da kažete jedno drugom.

Lav

Danas ćete otkriti da posjedujete talenat za neki neobičan, kreativan hobi. Moguće je da su u pitanju neke okultne nauke poput astrologije ili numerologije. Poželjećete da što bolje produbite znanje o ovome, tako da ćete razmišljati u pravcu da posjetite neku radionicu ili predavanja vezana za to. Moguće nove ideje.

Djevica

Pokušajte da se danas posvatite porodici ili prijateljima što je više moguće. Neko iz vaše najbliže okoline vapi za vašom pažnjom. Ne bi bilo loše da organizujete zajedničku večeru u vašem domu. Uz hranu i piće, podijelite iskustva iz proteklih dana. Budite uporni da organizujete sebi neku vrstu dobre zabave.

Vaga

Danas možete iskusiti određene probleme vezane za tehniku ili kućne aparate. Najbolje bi bilo da ne radite ništa sami, nego da stvar prepustite stručnom licu. Imaćete uspjeha ukoliko se odlučite da se posvetite edukaciji ili stručnom usavršavanju. Ukoliko ste u nedoumici, pronađite mentora ili učitelja.

Škorpija

Ako vas interesuju astrologija, numerologija ili okultne nauke, danas je idealan dan da započnete sa proučavanjem istih. Postoji mnogo osoba koje su voljne da vam pomognu i podijele znanje sa vama. Postoji šansa da upoznate neke veoma interesantne ljude, i ko zna, možda pronađete i novu ljubav.

Strijelac

Jedna ženska osoba vezana za poslovno okruženje bi mogla da vam pomogne da neke stvari sagledate iz drugog ugla. Imajte povjerenja u nju, poslušajte šta ima da vam kaže. U pitanju su stvari vezane za intelektualne vještine ili nove načine za priliv novca. S obzirom da ste već neko vrijeme bez novca.

Jarac

Prijatelj iz daleka bi mogao da vas kontaktira putem telefona ili čak da se pojavi pred vašim vratima. Svakako nađite vremena da mu se posvetite. Na ljubavnom planu slijede razmirice sa potencijalnim ili aktuelnim partnerom. Budite uporni i istrajni da sve što treba, vezano za ljubav, što prije razriješite.

Vodolija

Pokušajte da savladate novi kompjuterski program. U početku će vam teško ići, ali ne odustajte. Imaćete mnogo koristi od toga kasnije. Jedan član porodice zahtijeva vašu pažnju. Saslušajte šta ima da vam kaže. Čim želi da se posavjetuje sa vama, znači da ste vi osoba u koju ima najviše povjerenja. Jaka glavobolja.

Ribe

Danas biste mogli da steknete jedno novo prijateljstvo. Najvjerovatnije ćete prisustvovati nekom društvenom okupljanju, u pitanju je privatna zabava koju će organizovati vaši bližnji. Shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog. Ako je u pitanju osoba suprotnog pola, ovo bi moglo da preraste u nešto više.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!