Dnevni horoskop

627
Ovan

Nečije riječi na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate istrpiti nečiju kritiku. Usmjerite svoju pažnju i energiju na rješavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Moguće novo poznanstvo.

Bik

Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promijene u vašu korist. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenom.

Blizanci

Neko odobrava Vaše ideje, sto predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju.

Rak

Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promijeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je “tajanstvena šifra” danas.

Lav

Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promijenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist. Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja nema ni srca ni duše.

Djevica

Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtijeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima. Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu.

Vaga

Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posljedicama koje mogu da uslijede nakon vašeg odbijanja. Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguća su nova poznanstva.

Škorpija

Djelujete samouvjereno u svom ubjeđenju, vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe.

Strijelac

Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. Upotrijebite neke svoje “skrivene adute”. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Moguće je novo poznanstvo.

Jarac

Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na Vašu koncentraciju. Izbjegavajte osobu koja umije da djeluje depresivno na vaše raspoloženje. Pokušajte da se malo zabavite.

Vodolija

U Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovno-finansijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti ili mane, svoju pažnju usmjerite na redovne obaveze. Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom.

Ribe

Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Upotrijebite svoju inteligenciju sa namjerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet. Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine će vas animirati.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!