Uoči Komen kupa na Kipru: Plivačke nade iz Banjaluke najbrojnije u reprezentaciji BiH

1232

Na 26. Komen kupu koji će se u junu održati na Kipru, Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku predstavljaće ukupno šest plivača i plivačica rođenih 2003. i 2004. godine.

U reprezentaciji BiH najbrojnije su ipak, plivačke nade iz Banjaluke koje će pokušati da u direktnim okršajima sa najjačom konkurencijom poprave svoje dosadašnje rezultate i osvoje medalje.

Među učesnicima su plivačice banjalučkog kluba “APK 22. April” Ana Račić i Milana Lukić koje će se takmičiti u disciplinama 400 metara slobodno, odnosno 50 metara slobodno.

Od ostalih učesnika tu su još plivači iz banjalučkog “Olimpa” Sara Kremenović i David Vučić koji će nastupiti u svojim najboljim disciplinama, 50 i 100 metara delfin i 50 metara kraul, odnosno 50 metara delfin i 400 mješovito. Plivači Tarik Gušić i Arman Livadić plivaće u disciplinama 100 metara kraul i 200 metara leđno.

Treneri svih plivača očekuju da će buduće nade plivanja BiH ostvariti svoja najbolja vremena i na dostojan način opravdati učešće na jednom od najjačih takmičenja u ovoj kategoriji.

(Srpska Info)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!