Maskerano: Spremni smo za otrov

340

Argentinski fudbaleri Havijer Maskerano i Serhio Aguero poručili su da su spremni za kritike javnosti zbog debakla od Hrvatske (0:3) na Mundijalu u Rusiji.

Argentina za prolaz dalje ima samo teoriju, odnosno zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

“Spremni smo da popijemo vaš otrov”, izjavio je Maskerano argentinskim novinarima u Nižnjem Novgorodu poslije očajne igre.

Maskerano ističe da nada još uvijek postoji i da će se boriti za osminu finala Svjetskog prvenstva.

“Svjesni smo da smo u veoma teškoj situaciji. Nije još sve izgubljeno, imamo šanse. Ali nama nije problem drugi, već samo Argentina”, dodao je fudbaler kineskog Hebeija.

Pred novinare je stao još samo Aguero i to jako kratko odgovorivši na reči selektora Horhea Sampaolija da se igrači nisu prilagodili taktici.

“Sampaoli može da priča šta hoće”, iznenadio je sve napadač Mančester Sitija koji je bio zamijenjen u 54. minutu i to tako što nije pipnuo loptu u drugom poluvremenu.

Argentina se u posljednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije i bezbrižne Hrvatske.

(Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!