“Orlovo gnijezdo” spremno za utakmicu Srbija – Švajcarska

1025

Utakmica između Švajcarske i Srbije, koja je lider E grupe zbog pobjede nad Kostarikom (1:0), igra se večeras od 20 sati u Kalinjingradu, a “Orlovo gnijezdo” na Trgu Krajine u Banjaluci biće i večeras najveća navijačka zona Orlova u Republici Srpskoj!

Rashlađeno Jelen pivo, mnogobrojni navijački rekviziti i pozitivna energija će učiniti da Banjalučani daju maksimalnu podršku reprezentaciji Srbije u Rusiji.

Nekoliko sati pred meč Srbija – Švajcarska, koji se igra u Kalinjingradu u drugom kolu Svjetskog prvenstva, a na kojem “orlove” pobjeda sigurno vodi u drugu fazu, vlada veliko uzbuđenje navijača.

Fudbalski savez Srbije, uputio je apel svim navijačima u Rusiji, čije srce kuca za uspjeh srpskog nacionalnog tima na Svjetskom prvenstvu, da u važnom meču koji Srbija igra protiv Švajcarske, navijaju u duhu fer pleja i pravila koja ne krše dostojanstvo fudbalske igre.

Navijačka euforija raste iz sata u sat, a dobro društvo, uz rashlađeno Jelen pivo, upotpuniće atmosferu ispred velikog LED ekrana u centru Banjaluke. Banjalučani su i proteklog vikenda pokazali, da su svim srcem uz reprezentaciju Srbije, kada je srpski tim odnio pobjedu u utakmici protiv Kostarike. Orlovi su u prvom meču Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji, pokazali kako se igra svim srcem, samo za svoju reprezentaciju, za svoju naciju.

Navijačka zona “Orlovo gnijezdo” je dio manifestacije “Jelen Fudbalski grad”, koja se održava u šest gradova Republike Srpske.

Vidimo se na Trgu Krajine večeras od 20 časova, gdje ćemo zajedno bodriti reprezentaciju Srbije protiv ekipe Švajcarske. Samo snažno kad je važno!

 

(nezavisne.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!