Dnevni horoskop

634
Ovan

Brige u vezi jednog člana porodice će vam danas oduzimati mnogo vremena i energije. Ova osoba najvjerovatnije neće da se povjerava nikome, pa ni vama. Najbolje bi bilo da joj se sklonite s puta i da je ne zapitkujete previše. Kada dođe pravi momenat, vi ćete biti prva osoba kojoj će se obratiti za savjet.

Bik

Član porodice ili komšija će vam možda reći nešto, a vama ce intuicija govoriti da nije iskren. Ne mora da znači da ima loše namjere, nego da da vas poštedi nekih negativnih osjećanja. Najbolje bi bilo da ne insistirate da vam kaže istinu. Ovoga puta, zaista nema potrebe da je čujete – neće vam donijeti ništa dobro.

Blizanci

Prijatelj koji ima finansijskih poteškoća bi mogao danas da vam se pojavi pred vratima. Vi ga ne simpatišete pretjerano, a zasigurno nećete ni u buduće, s obzirom da će od vas tražiti novčanu pozajmicu. Svjesni ste da pare troši na pogrešne stvari i ne želite u tome da učestvujete. Ne podliježite pritisku nikako.

Rak

Da li ste danas dobili zadatak na poslu, a bez tačnih uputstava kako da ga izvršite? Ako je tako, vjerovatno se osjećate pomalo izgubljeno. Potrudite se da svakako tražite dodatna objašnjenja – nije poželjno da stvari radite na svoju ruku, naročito ako je u pitanju velika odgovornost. Ne radite ništa bez uputstava.

Lav

Vjerovatno ste uzbuđeni zbog predstojećeg putovanja, ali nisu vam poznati baš svi detalji aranžmana. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste dobili ono što vam je obećano. Na vrijeme provjerite sve sitnice, ako treba i nekoliko puta. Nakon toga, jedino što vam ostaje je da uživate u predstojećim danima!

Djevica

Danas ćete provesti dosta vremena razmišljajući o vašim dugoročnim ciljevima. Šta je to što zapravo želite? Da li ste sasvim sigurni da imate pravi uivd u vaše mogućnosti i cjelokupnu situaciju? Ako smatrate da ste se oko nekih stvari previše zaletjeli, da su vam nedostižne, ne gubite nadu. Budite uporni.

Vaga

Neko u vašoj blizini danas će biti uznemiren i vi nećete moći nikako da ostvarite komunikaciju. To može da vam pokvari cjelodnevnu atmosferu. Vjerovatno ćete se pitati da li je ta osoba uznemirena zbog vas. Nemojte da vas to opterećuje. Strpite se da se sama otvori i kaže šta je muči. Budite jako taktični.

Škorpija

Danas bi vas mogle uznemiriti neke neprijatne vijesti iz daleka. To bi se moglo negativno odraziti na vaš posao ako ne budete pažljivi. Vaš um mogao bi da odluta sa posla i da doživite niz komplikacija. Pokušajte da se skoncentrišete. Sve što čujete manje je strašno nego što vama djeluje u datom trenutku.

Strijelac

Trenutno se nalazite na dobroj poziciji u ljubavi. Ako ste sami, vama to ne smeta i ne trudite se da to promijenite. Ako pak imate partnera vi ste i u tom slučaju zadovoljni. Vi ste jednostavno neko ko prihvata sve u životu i snalazi se u svim situacijama. Neki vaš prijatelj ima novčane probleme, pomozite mu.

Jarac

Danas ćete imati posjetu, ali vjerovatno nećete biti srećni zbog toga. Osoba o kojoj se radi će biti rasejana i ćutati sve vrijeme, što će vama stvoriti neprijatnost. Vjerovatno se radi o nekome ko ima veliki problem. Probajte da razgovarate otvoreno i pomognete joj ako možete. Ako ne, nemojte joj ni zamjeriti nikako.

Vodolija

Danas ćete putem telefona primiti neku iznenadnu vijest ili informaciju o nekoj osobu koju vi poznajete. Nemojte vjerovati u sve što čujete. Ako se radi o vama važnoj osobi, raspitajte se dublje i dobro razmislite da li je to istina ili samo trač, a ukoliko je neko nebitan, ni ne treba da vas zanima. Imate dosta energije.

Ribe

Ako ste danas planirali kupovinu, nekog luksuznog predmeta na primjer, možda je vrijeme da to odložite za neku drugu priliku. Zvijezde vam savjetuju da danas nije naročito povoljan trenutak za to. Mogli biste proći loše, jer ćete potrošiti preveliku količinu novca, a nećete biti zadovoljni. Moguć je spontan susret.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!