Dnevni horoskop

667
Ovan

Na putu ste da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Za vas, ova nedjelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Bik

Iako niste pretjerano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt sa nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo.

Blizanci

Kod vas sve ide u paketu, posao, novac i ljubavni život. Ipak, od vas se zahtijeva da se prilagodite novim okolnostima. Niste elastični pa vam sve to smeta jer svaka promjena koju niste vi izazvali u vama budi frustraciju i neraspoloženje.

Rak

Ne osjećate se najbolje, a posla imate preko mjere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što tokom nedjelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodijelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Lav

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

Djevica

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mjere. Svojim prisustvom nećete uspjeti da spriječite žustre rasprave u kojima će biti i teških riječi. Zauzmite stav i bez puno riječi saopštite šta imate.

Vaga

Nagli pad energije uvodi vas u nervozu i napetost. Otvoreni sukobi na poslu mogu vas izbaciti iz takta. Radna sredina u kojoj se nalazite prepuna je negativnog naboja pa bi za vas najbolje bilo da se povučete i malo odmorite.

Škorpija

Sva vaša pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vijest je da je rješenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji vam veliko olakšanje.

Strijelac

Vaša samouvjerenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vrijeme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam prijeti i finansijska šteta.

Jarac

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osjećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

Vodolija

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

Ribe

Pravite kompromis bez prijeke potrebe. Robujete nekim ubjeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savjet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Vjerujte u dobronamjernost drugih ljudi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!