Milan Radović odlazi sa čela rukometnog kluba Borac?

745

Milan Radović, predsjednik Rukometnog kluba Borac, na prvoj Skupštini kluba najverovatnije će podnijeti ostavku, saznaje Srpskainfo.

Iako niko iz uprave nije želio da povrdi ovu informaciju, saznajemo da je svoju odluku Radović već nagovijestio članovima Upravnog odbora jer više nije direktor Nove banke, pa samim tim nije ni u mogućnosti da finasijski pomogne klubu.

Direktor Vladimir Branković nije komentarisao ovu informaciju. On je, osvrnuvši se na posljednji meč u Premijer ligi u kojem je Borac poražen od Gračanice na domaćem terenu, obavio razgovor sa trenerom Bojanom Unčaninom i sportskim direktorom Mirkom Mikićem.

-Razgovarali smo otvoreno o svemu i jasno je da je aktuelna situacija prouzrokovana sa više faktora, ima tu krivice i uprave s obzirom da se malo kasni sa platama, trener možda u nekim momentima nije odabrao pravu taktiku, igrači u nekom drugom momentu zakazali, a kada se to sve spoji imamo lošu igru u poslednjih mjesec dana. Ja pokušavam da sazovem Upravni odbor i čim on bude kompletan sastaće se i donijeti odluku. Ono što je moje mišljenje da mi sada, uprskos svemu, trebamo stabilnost, za 21 dan odigraćemo šest utakmica, dvije evropske,  tako da nam je potreban mir kako bismo to izgurali na pravi način – rekao je direktor Rukometnog kluba Borac Vladimir Branković.

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!